lions50.jpg (24120 bytes)               

lions_logo_lille.jpg (4688 bytes) lions50.jpg (24120 bytes)

Lions Club Torslunde Ishøj

Min interesse, respect for, og tilknytning til Lions startede så langt tilbage som i min barndom, da jeg, ved besøg hos min far´s bror, Finn Skytte Knudsen, Hillerød, opdagede at han var med i en, ikke ligefrem hemmelig, men en højt respekteret gruppe, hvis opgave det var, bla. a. at yde tilskud til humanitære formål. Det var altid noget særligt, ja noget hemmelighedsfuldt, at besøge familien i Hillerød.

Mange år efter, da vi skulle arrangere Ishøj Havnedage, kom den næste kontakt til disse dejlige mennesker. De havde i nogle år stået som arrangør af Vestegnens Kræmmermarked i Ishøj Landsby. Vi var noviser på det fælt, og fik ekspertbistand af Lions folk. (Jørgen Andersen, Bente og Hans Behrents.

Som gengæld tilbød vi, og her taler jeg om Günter Meincke og undertegnede, at hjælpe til ved Vestegnens Kræmmermarked.

Men det er blevet til mere endnu. for 12 år blev jeg sponceret af den daværende Præsident for LC Torslunde Ishøj, Povl Schøn. Efter de to første møder var spørgsmålet om jeg ville sige ja til optagelsen. Min kære hustru ville samtidig blive Lionesse. Mandag, den 7. december, 1998, blev jeg optaget som medlem af Lions ved en enkel seremoni.

En ny verden åbnede sig for mig. Rita og jeg blev modtaget med  åbne arme, og er stadig meget begejstret og taknemmelige for at være med i deres midte.Lions er nogle pragtfulde mennesker Det giver en del arbejde, idet jeg hurtigt kom med i bestyrelsen. Det første år som Clubmester, senere som Kasserer og efterfølgende Præsident. Sidst i mange år som Sekretær, med reg mange ansvarsområder. Det var et arbejde jeg udførte med glæde i mit hjerte.